Almanya'nın İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti.
Almanya İzmir Konsolosu Margit Haberle, Bodrum'da ziyaretlerde bulundu. Haberle ilk olarak Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti. Bodrum Kaymakamlığını ziyaret eden Haberle, kaymakam Gödekmerdan ile bir müddet sohbet etti. Ziyaret sonrası Kaymakamlık Şeref defterini imzalayan Haberle, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Haberle, Bodrum'un görev alanı olduğunu belirterek "Bodrum bizim için çok büyük bir önem taşımakta çünkü çok fazla Alman vatandaşı yaşıyor. Bodrum'da çok iyi ilişkilerimiz var. Biz bu ilişkilerimizi daha da geliştirmek istiyoruz. Dolayısıyla bu gibi ziyaretler çok önemlidir. Sayın kaymakamımızla görüşmelerimiz çok verimli geçti. Bu ilişkilerimizi ekonomik ve Kültürel alanda da geliştirmek istiyoruz"dedi.
Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ise, Konsolos Haberle'nin tanışma ziyaretinde bulunduğunu söyleyerek "Muğla Fahri Konsolosu Bodrum'da oturan bir avukatımız. Bodrum bu yönüyle de çok önemli, Almanların tercih etiği oturmak istediği Turizmin olarak çokça ziyaret ettiği bir kentimiz. Bizleri tanımak istemiş ziyaretinin amacı. Bu gibi ziyaretlerde ikili ilişkiler daha güzel oluşuyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan Almanya İzmir Konsolosu Haberle'ye tablo hediye etti.
(EA-MB-İK)

09.01.2013 17:22:42 TSI

Editör: Wan Haber