Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret eden İstanbul Almanya Başkonsolosu Jutta Wolke, "Edirne'nin geçmişini modern görünüm ile birleştirmesine hayran kaldım" diyerek Edirne'ye olan hayranlığını dile getirdi.
İstanbul Almanya Başkonsolosu Jutta Wolke, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti. Almanya Fahri Konsolosu Ercan Dursunoğlu'nun da katıldığı ziyarette Başkonsolos Wolke, Edirne'yi her zaman merak ettiğini belirterek, "Tarih sayfalarında ki izlerini hala taşıyan Edirne'nin, geçmişini modern görünüm ile birleştirmesine hayran kaldım. Belediye olarak sizleri tebrik ediyorum. Böylesi önemli bir kenti, kültürel öğelerini yitirtmeden, modern bir görünüm kazandırmışsınız" dedi.
Başkan Sedefçi de, İstanbul Almanya Başkonsolosu Jutta Wolke'nin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Sizlerden Edirne'miz için övgü dolu sözleri duymak çok güzel. Edirne Belediyesi olarak ülkenizde ki birçok fuardan davet alıyoruz. Sizlerle tanışmaktan memnun oldum." diyerek, Edirne hakkında bilgiler verdi.
(ORA)

16.01.2013 16:13:12 TSI

Editör: Wan Haber