İstanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, başta Kumkapı'daki meyhaneleri olmak üzere yılbaşı öncesi alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan yerleri denetledi.
İstanbul Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ile Maliye Bakanlığı'nın ilgili birimleri Kumkapı sahilde alkollü içki satışı ve tüketimi yapılan yerlere hijyen ve sahte içki denetimi yaptı. Kumkapı sahilde bulunan restoranları denetleyen ekipler, olumsuzluk tespit edilen işletmelere çeşitli uyarılar ve cezalar uygulandı.
Kumkapı Çarşı bölgesinde bulunan restoranları 4 farklı ekip halinde denetleyen Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri ve Maliye Bakanlığı'nın ilgili birimleri tespit edilen olumsuzluklara ceza keserken görülen eksikliklerin giderilmesi için uyarı süresi verdi.
Ekipler, hijyen, ruhsat, TAPDK bandrolleri, kaçak ve sahte ürünlerin satışa sunulup sunulmadığı, orijinal ambalaj ve alkollü içeceklerin tüketileceği anda açtırılıp açtırılmadığı konularında denetimlerin yılbaşına kadar süreceğini belirtti.
(MA-AS-ÖZ-Y)

20.12.2012 20:49:59 TSI

Editör: Wan Haber