Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) kentteki ekonomik hayatı canlandırmak amacıyla başlattığı "Alışveriş Festivalinin" ilk 12 gününde halk, 1,5 milyon TL'lik alışveriş yaptı.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, kış aylarında ildeki ekonomik durgunluğun önüne geçilmesi amacıyla 19 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında "Alışveriş festivali" organize etti. UTSO, festivalin ilk 12 gününde 1,5 milyon TL'lik alış veriş yapıldığını ve 20 bin adet çekiliş bileti dağıtıldığını duyurdu. UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet ise festivalin amaca ulaştığını belirterek halkın ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirtti.
Festivale oda üyesi 600 işyerinin dahil olduğunu ve alışveriş hızının etkinlik sonuna kadar aynı düzeyde sürmesini umut ettiklerini ifade eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, "Uşak halkının festivale olan ilgisinden ve üyelerimizin festivali sahiplenmesinden dolayı çok mutluyuz. İlimizde bir ilki gerçekleştirmenin yanı sıra tacirimize durgun geçen aylarda bir nebze de olsa rahat nefes aldırabilmeyi amaçlayarak çıktığımız festival düşüncesinin doğru olduğunu kanıtladığımız düşüncesindeyim. Bu anlamda festivale katılım sağlayan firmalarımıza ve Uşak halkına gösterdikleri ilgi ve destekten ötürü teşekkür ederiz. 12 günde 20 binden fazla çekiliş kuponu vermiş bulunmaktayız. Şu ana kadar 1,5 Milyon TL'lik satış rakamına ulaştık. Amacımız festivale katılan 600 firmanın tamamının bu kampanyadan en iyi şekilde yararlanması. Sürekli olarak firmalarımızla iletişim içerisindeyiz" dedi.
(KY-İK)

30.01.2013 16:28:38 TSI

Editör: Wan Haber