Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede hizmete giren doğal ürünler satış merkezinin açılışını yaparak, işletmeciyi yalnız bırakmadı. Altıntaş mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde doğal köy ürünleri satışı yapmak üzere hizmete başlayan Hanımın Çiftliği adlı iş yerinin açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iş yeri sahibi Gülday Çiftçi birlikte kesti.
Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya Oda başkanları ve davetliler katıldı. Açılış duasının okunmasının ardından Nazilli'de istihdam sağlayan ve ekonomiye destek veren işyeri sahiplerine her zaman destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işyeri sahibi Gülday Çiftçi'ye işlerinin hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Nazillimizin ekonomisine katkıda bulunacak yaptıkları işlerle vatandaşı memnun edecek iş yeri sahiplerine ve bu tür iş yerlerinin açılmasına her zaman destek veriyoruz ve teşebbüslerinden dolayı kendilerini kutluyoruz. Bu iş yerinin başka güzel bir yönü de Nazilli'mizde yetişen ürünleri tüm Türkiye geneline göndererek Nazilli'mizin tanıtımını sağlıyor olmasıdır. Kardeşimizin bu yönde isabetli bir karar alarak bu iş yerini açmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Nazilli ekonomisine katkı sağlayacakları gibi yanlarında çalışacak insanların da ekmek kapısı olacaklar. Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin" dedi.
Amaçlarının Nazilli'yi daha iyi tanıtmak olduğunu ifade eden iş yeri sahibi Gülday Çiftçi "Hanım Çiftliği ilk şubemiz. Burada tamamıyla doğal köy ürünleri satılıyor. Satışlarımız kargo yolu ile tüm Türkiye'ye de yapılmakta. Müşterilerimizin bir telefon kadar yakınındayız. Kuruluş amacımız katkısız doğal ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaktır. Bu ürünleri Türkiye çapında müşterilerle buluştururken de Nazilli'mizin tanıtımına katkıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-İK)

15.12.2012 17:33:24 TSI

Editör: Wan Haber