Bugüne kadar binlerce genci kültür sanatla buluşturan Aliağa Belediyesi Konservatuarı, Salsa ve Tango kursları başlatıyor. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda verilecek kursların son müracaat tarihinin, 25 Şubat Pazartesi olduğu bildirildi.
Müziğin ritmi ile dansın güzelliğini buluşturan Güney Amerika'dan dünyaya yayılan dans ve müzik unsurlarının bir karışımı olarak nitelendirilen Tango ve Salsa kursları, cuma ve cumartesi günleri yapılacak. Temelde dans ve eğlence olarak görülse de çok aktif bir dans olduğu için vücudu formda tutmak, dinamik kalmak, hatta kilo vermek için son derece uygun olması nedeniyle her geçen gün daha da yaygınlaşan Salsa ve Tango kurslarına, dileyen herkes katılabilecek. Kurslar ücretsiz verilecek.

KAYITLAR ALİAĞA BELEDİYESİ KONSERVATUARI'NA
Tango kursu cuma, Salsa kursu ise cumartesi günleri 19.00 ile 20.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Kursa katılmak isteyenler Zeytinli Park içinde yer alan Aliağa Belediyesi Konservatuarı'na 25 Şubat tarihine kadar kayıt yaptırabilecek. Kayıt ve bilgi için Aliağa Belediyesi Konservatuarı'nın "616 6477" nolu telefonundan bilgi alınabilecek.
(HE-ERG-Y)

15.02.2013 11:16:20 TSI

Editör: Wan Haber