Fenerbahçe'de heykeli dikilen Fenerbahçe'nin efsane eski yıldızı Alex De Souza veda mesajı yayımladı.Peki Alex Fatih Terim'in yardımcılığını mı yapacak? İşte detaylar Wanhaber özelde...


Oynadığı müthiş futbolu ve attığı jenerikli golleriyle taraftarların gönlünden taht kuran yıldız futbolcu Alex'ten veda mesajı geldi.

 

Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Portekizce ve Türkçe dillerinde yayımladığı mesajla, bugüne kadar formasını giydiğitakımların taraftarlarına teşekkür etti.

TÜM TARAFTARA KOCAMAN SEVGİ GÖNDERDİ
      
Mesajında, formagiydiği takımların statlarında oynamaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayan 37 yaşındaki futbolcu, oynadığı stadyumlardan kareler koyarak "Couto Pereira'ya, Palestra İtalia'ya, Mineirao'ya, Maracana'ya ve Şükrü Saracoğlu'nteşekkürler. Eğlenceye ve taraftarlarımla muhteşem buluşmalarıma evsahipliği yaptılar. Hepsiyle muhteşem enerji alişverişlerim oldu. Gol sevinciyle koştuğum, kenara bakıp destek ve güç aradığım, yuhalandığım, küfür yediğim sihirli yerler" değerlendirmesinde bulundu.

İŞTE O DUYGUSAL VEDA
      
Taraftarlara teşekkür eden Alex de Souza, mesajında şu ifadelere de yer verdi:
      
"Forma giydiğim takımlarda oynamak muhteşemdi. Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman, hiçbir yerde rakip taraftarlarca kötü muamele görmedim. Gerçekten teşekkürler! Rakip taraftarların sessizliğe boğulduğu maçlarda, yine de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygınınpeşinden koştum ve saygıdeğer bir şekilde bitiriyorum."

fatih Teirm ile geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Alex De Souza'nın her an A milli Takım'a geçebileceği iddiası geldi. Haberin detayı gelecekk..


Wan haber.com özel haberler kopyalanamaz.Kopyalandığı taktirde yasal işlem başlatılacak...

Editör: Wan Haber