Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Altın Koza Film Festivali ile ilgili Adana'ya gelen sanatçılar Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.
Büyük bölümü Adanalı olan ve içlerinde Arif Keskiner, Menderes Samancılar, Metin Uca, Nebil Özgentürk gibi isimlerin bulunduğu sanatçılar, Adana'nın tam anlamıyla bir sanatçı merkezi olduğunu ifade ettiler.
Nebil Özgentürk ziyarette, Adanalı çok sayıda sanatçı arasında tiyatrocuların da bulunduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndan tiyatrocuların ücretsiz yararlanmasını önerdi.
Öneriye sıcak yaklaşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bundan sonra tiyatro grupları için salondan kira bedeli alınmamasını istedi ve bu konuda talimat verdi.
Adanalı çok değerli sanatçılar olduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, "Sanatçılarımız bizim yanımızda olursa çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Sanatçılarımızla iftihar ediyoruz. Sanata ve sanatçıya desteğimiz devam edecek. 16 müze yaptık ama bu yetersiz. Bizim çok fazla değerimiz var. Sadece Altın Koza çerçevesinde değil her fırsatta biraraya gelmeliyiz" şeklinde konuştu.
Zihni Aldırmaz, ziyaretin sonunda kendisini ziyarete gelen sanatçılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ADN-Y)

24.01.2013 12:55:55 TSI

Editör: Wan Haber