Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nin Adana'nın göz bebeği konumunda olduğunu söyledi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova'yı ziyaret etti. Burada Başhekim Taşova ve Başhekim Yardımcısı Cem Kaan Parsak ile fikir alışverişinde bulunan Aldırmaz, Taşova'ya çalışmalarında başarılar diledi. Aldırmaz, Balcalı'nın Adana için göz bebeği konumunda olduğunu ifade ederek belediye olarak gerek ÇÜ gerekse bünyesinde bulunan Balcalı Hastanesi'nin her zaman yanında olduklarını belirtti. Aldırmaz espri ile karışık olarak "Balcalı'ya kadın eli değmiş her alanda olduğu gibi kadınlarımız yine değişimin en güzel örneğini Balcalı'da ortaya koyuyor" diye konuştu.
Taşova ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldiklerinden bu yana var olan potansiyeli daha da üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini anlattı. Aldırmaz'ın kent için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Taşova, Aldırmaz'a çalışmalarında başarılar diledi.
(SZP-AKL-Y)

16.02.2013 15:07:31 TSI

Editör: Wan Haber