Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir'deki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, sohbet etti, sorunları dinledi.
PTT Evleri Mahallesi Muhtarlığı'nda bir grup muhtarla bir araya gelen Zihni Aldırmaz'ı muhtarlar çiçekle karşıladı. Toplantıya PTT Evleri Mahallesi Muhtarı Ali Sayar, Ulubatlı Hasan Mahallesi Muhtarı Recep Kabaklı, Kiremithane Mahallesi Muhtarı Arif Erener, Karacaoğlan Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbulat, Dadaloğlu Mahallesi Muhtarı Abdulvahap Alyar ve Mutlu Mahallesi Muhtarı Yücel Gültekin katıldı.
Zihni Aldırmaz'ın konuk edildiği toplantıya ev sahipliği yapan PTT Evleri Mahallesi Muhtarı Ali Sayar, "Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size teşekkür ediyoruz. Yol, altyapı ve köprü çalışmalarından çok memnunuz. Ayrıca Yeşil Bulvar üzerine yapılan köprü de çevredeki mahalleler için adeta bir can damarı. Size çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Mahalle muhtarları da özellikle ASKİ'nin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, yağmur suyu ve kanalizasyonların ayrılmasından sonra su baskını yaşamadıklarını dile getirdiler. Mahalle muhtarları yol çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise muhtarları yol arkadaşları olarak gördüğünü söyledi. Mahallelerin sorunlarını en iyi muhtarların bildiğini belirten Zihni Aldırmaz, "Muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu başarı sizin, bizim ve bürokratlarımızın başarısı. Birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. Valisiyle, belediye başkanlarıyla, muhtarlarıyla birlikte hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.
ASKİ'nin önemli hizmetler yaptığını ve büyük yatırımlara imza attığını kaydeden Zihni Aldırmaz, yağmur suyu ile kanalizasyon ayırma çalışmalarına hız verdiklerini anlattı.
PTT Evleri Muhtarlığındaki sohbetin ardından Zihni Aldırmaz ve mahalle muhtarları Yeşilbulvar üzerindeki köprü inşaatında incelemelerde bulundu. Fen İşleri Daire Başkanı Özlem Hilal'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Zihni Aldırmaz, 5-6 mahalleye hizmet verecek olan köprünün en kısa sürede hizmete gireceğini bildirdi.
Muhtarlar da çok önemli bir noktada yapılan köprü için Zihni Aldırmaz'a teşekkür ettiler.
(ADN-Y)

20.01.2013 11:47:44 TSI

Editör: Wan Haber