Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Yüreğir'deki yol ve köprü çalışmalarını denetledi, Yol Müdürü Hüseyin Dündar'dan bilgi aldı.
Önce Kozan Yolu'nun Yüreğir Otogarı önündeki bölümünde yürütülen asfalt ve kavşak çalışmasını denetleyen Aldırmaz, burada işçilere "kolay gelsin" diyerek, çikolata ikram etti.
Daha sonra PTT Evleri Mahallesi'ne giden ve burada da halkla selamlaşıp, sohbet eden Aldırmaz, asfalt çalışması hakkında Yol Müdürü Hüseyin Dündar'dan bilgi aldı.
PTT Evleri Mahallesi Muhtarı Ali Sayar ile aynı mahalledeki köprü inşaatına da giden Aldırmaz, Yeşil Bulvar'da DSİ sulama kanalı üzerine yapılan köprünün bitme aşamasına geldiğini söyledi. Yüreğir'in her bölgesinde asfalt, köprü ve benzeri hizmetlerin devam ettiğini vurgulayan Aldırmaz, Kiremithane Mahallesi'ne geçerek, burada Sarıçam Deresi üzerindeki köprü yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Kiremithane Mahallesi'nde Sarıçam Deresi üzerindeki köprünün tamamlanmasıyla Kiremithane, Çamlıbel ve Şehit Erkut Akbay Mahallelerinin birbirine bağlanacağını kaydeden Aldırmaz, "2 yılda 23 köprü yaptık. Bu konudaki çalışmalarımız da devam edecek. Şimdi bu köprüyü tamamlanmak üzereyiz. İstimlak çalışmaları da tamamlandığında bölgedeki trafik çok rahatlayacak" şeklinde konuştu.
Mutlu Mahallesi Muhtarı Yücel Gültekin de yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.
Mahalle sakinlerinin Büyükşehir Belediyesi'ne minnettar olduğunu vurgulayan Gültekin, "Mahallemiz Başkanımız Zihni Aldırmaz döneminde önemli hizmetler aldı. Teşekkür ediyoruz" dedi.
(ADN-Y)

01.01.2013 11:39:54 TSI

Editör: Wan Haber