Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin sözleşmeli personeli ile toplantı yaparak, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda sözleşmeli personele hitap eden Zihni Aldırmaz, "Belediyemizde 214 sözleşmeli personel var. Hepiniz hakkınız olduğu için buradasınız. Ben en başarılı belediye başkanı olarak İstanbul, Ankara ve Kayseri ile beraber ödül aldıysam, bu sizlerin çalışması sayesindedir" dedi.
Belediye olarak bir aile ortamında çalıştıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, "Hepiniz çok önemli işler yapıyorsunuz. Son 10 yılda 4 köprü yapılmış. Ancak biz göreve geldikten sonra 30'a yakın köprü yaptık. Akıllı Dokunuşlar, Adana'nın müzeler kenti olması, Ortak Akıl anlayışı Adana'da ilk. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nde adrese teslim iş yok. Hak eden işi alıyor. Bundan sonra Karataş'tan Tufanbeyli'ye kadar büyük bir coğrafyaya hizmet vereceğiz. Bunun için kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli projeler hazırladık. Biz hesaplarımızı 10-20-50 yıllık yapıyoruz. Biz işi başlatırız, arkadaşlarımız devam ettirir" şeklinde konuştu.
Zihni Aldırmaz, Başbakan'ın talimatı ile sözleşmeli personelin kadrolu hale geleceğini belirterek, böylece uzun yıllar belediyeye hizmet edileceğini kaydetti.
Personelden deneyimli insanların deneyimlerinden yararlanmasını öneren Zihni Aldırmaz, şöyle devam etti:
"Diploma ile para ile her şey kazanılmaz. Deneyim başka bir şey. Siz de beraber çalıştığınız insanların deneyimlerinden yararlanın. Unutmayın yerel yönetimde siyaset olmaz. İnsanların sevgisini kazanmadan oylarını alamazsınız. Benim hizmetten başka gayem yok. Ben başkan olarak da mimar olarak da Adana'dayım. Biz 2-3 yıl içinde, en fazla 5 yıl içinde Adana'nın sorunlarını çözeriz. Bu sizlerin sayesinde olacak. Adana; Ankara, İstanbul ve Kayseri ile birlikte ödüllendiriliyorsa sizlerle daha çok büyük işler başarırız."
Toplantının sonunda sözleşmeli 214 personel adına Zihni Aldırmaz'a çiçek verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
(AKL-Y)

29.01.2013 12:14:32 TSI

Editör: Wan Haber