Erzurum'u Bayanlar 2. Futbol Ligi'nde temsil eden ve şampiyonluk kovalayan Albayraklarspor Bayan Futbol Takımı'nın en büyük desteği Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer veriyor.
Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, kuruldukları günden beri kulübün en büyük destekçisinin Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer olduğunu söyledi. Albayrak, "Kaymakamımız her zaman bizimle oldu ve bize güç verdi" dedi. Şu anda grupta bir mağlubiyetle Hakkari Gücü ile aynı puanda olduklarını ve kalan maçlarında puan kaybetmeden Play Off'a yükseleceklerini ifade eden Kırmızı-beyazlı kulübün Başkanı Fahrettin Albayrak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a da tesislerin kapılarını kendilerine açtığı için teşekkür etti. Albayraklarspor Kulübünün genç başkanı Fahrettin Albayrak, Kaymakam Şenol Esmer'in kendilerine pozitif enerji kattığını ve güç verdiğini söyledi. Hafta sonunda Hakkari Gücü'nü Bahar'ın attığı golle deviren ve rakibi ile puanını eşitleyen Albayraklarspor, artık kalan maçlarını da kayıpsız geçerek play Off'a gitmek istiyor. Başkan Albayrak, " Kulüp olarak artık diğer maçlarımızı da kazanıp, play offa yükseleceğiz ve ardından da 1. Lige çıkacağız, kendimize güveniyoruz. Maçta görevini yapan tüm futbolcularımı kutluyorum" dedi.
Albayraklarspor'da Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, şampiyonluktan emin olduklarını söyledi.
Genç başkan, "Bize bugüne kadar destek veren Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a teşekkür ediyoruz, bu takımın başarısının gerçek mimarı iki bürokrattır" dedi. Başkan Albayrak, hedeflerinin 1. Lige yükselmek olduğunu ve bu hedefe Hakkari Gücü galibiyetiyle bir adım daha yaklaştıklarının altını çizerek, "Kızlarımız yine önemli bir zafere imza atmışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Takımımızın yeni hocası Berati Dedeşin'i de kısa sürede elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. İnanıyorum ki, kendisi ile uzun soluklu çalışacağız ve zaferlere birlikte ulaşacağız" diye konuştu.
(ERZ-AT-Y)

10.01.2013 15:25:33 TSI

Editör: Wan Haber