Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından Çayboyu Belediye otopark alanı karşısında yapımı planlanan 57 adet yeni belediye dükkanının 12 Şubat'ta açık ihale yapılacağı belirtildi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, belediye olarak Çayboyu Belediye otopark alanı karşısında yapmayı planladıkları 57 adet yeni belediye dükkanının yapım işinin 12 Şubat'ta açık ihaleye çıkacağını söyledi.
Alaplı Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak açık ihale ile ilgili ilanın gazetede ve Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP)'nun internet sitesinde yayınlandığını ifade eden Çimenoğlu, "12 Şubat'ta yapılacak açık ihale için istekliler ihaleyle ilgili bilgiyi ve ihale dökümanını Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'nden temin edebilirler. İstekliler ayrıca, ihalenin türü, niteliği ve miktarıyla ilgili bilgilere Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP)'ndan ulaşabilirler. 'Alaplı Belediyesi Çarşı Dükkanları Yapım İşi' adıyla çıktığımız ihaleye katılmak isteyenler, ihale ilanında da belirtildiği gibi ihale günü ihale saatine kadar tekliflerini Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne verebilirler. İhale ilanında da belirtildiği üzere, sözleşmenin imzalanacağı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak çarşı dükkanlarının yapım işine başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 150 takvim günü" dedi.
Çarşı dükkanlarının yapımı için Belediye Meclisi kararıyla İller Bankası'ndan kredi aldıklarını da hatırlatan Çimenoğlu, " Ödeneği hazır olan yeni belediye dükkanlarını kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz" diye konuştu
(HH-

16.01.2013 18:20:00 TSI

Editör: Wan Haber