Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Alaplı Kız Teknik Ve Meslek Lisesi ve İŞKUR işbirliği ile Aşçı Yardımcılığı kursunun açıldığı belirtildi.
Alaplı Kız Teknik Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğretmeni Vahide Kalyoncu, okul ve İŞKUR işbirliği ile Bilişim Teknolojileri Alanındaki Web tasarımı kursu ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanındaki Aşçı Yardımcılığı kurslarının açıldığını söyledi.
Kursların 14 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edeceğini belirten Kalyoncu, "Okulumuz ve İŞKUR işbirliği ile başlatılmış olan BilişimTeknolojileri Alanındaki Web tasarımı kursu ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanındaki Aşçı Yardımcılığı kurslarımız devam etmektedir. 14 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek olan İstihdam Garantili kurslara çok sayıda talep olmuş ve müracaat edenler arasında yapılan kura çekimi sonucu 15 web tasarımı 15 de Aşçı Yardımcısı kurslarına kursiyer alınmıştır. Uygulamalı ve teorik olarak devam eden her iki kurslarda eğitim alan öğrencilere branşlarına ait olan bilgiler modüler eğitim sistemi takip edilerek verilmektedir" dedi.
(HH-SA)

03.02.2013 15:46:08 TSI

Editör: Wan Haber