Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesi amacıyla gerekli önlemleri aldıklarını söyledi.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, yaklaşan yılbaşı öncesi ve yılbaşı akşamı vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla gereken tüm önlemleri aldıklarını kaydetti. Vatandaşların yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmeleri sağlamak amacıyla asayiş ve trafik yönünden bir dizi tedbirler alındığını ifade eden Baş, "Vatandaşlarımızın yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm tedbirleri aldık. Yılbaşı öncesi vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunacakları alış, veriş yerleri, umuma açık yerler muhtemel hırsızlık, dolandırıcılık, kapkaç ve yankesicilik olaylarına karşı mevcut önlemlerin yanı sıra takviye sivil ekipler oluşturacağız. Gerektiğinde sabit uygulamalarla kontrollerimizi sürdüreceğiz. Motorize ve yaya ekiplerimizde ilçede denetimlerde bulunacak. İlçenin farklı noktalarında, her an göreve sek edebileceğimiz ekipler oluşturacağız. Umuma açık eğlence mekanların da amacı aşan ve durumlarda ve çevreye rahatsızlık veren kişilere gerekli müdahaleyi yaparak cezai işlem uygulayacağız" dedi.
Yılbaşı gecesi trafik denetimlerinin de aralıksız sürdürüleceğini belirten Baş, "Trafik açısından da vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla görevlilerimiz denetimlerine devam edecek. Trafik kazalarının başlıca nedenleri arasında yer alan aşırı hız, alkol ve genel trafik kuralları denetimlerine ağırlık verilecek" diye konuştu.
(HH-SA-Y)

24.12.2012 18:19:56 TSI

Editör: Wan Haber