İnegöl Belediyesi toplu taşıma alanında ilçeye hizmet etmeye devam ediyor. Şehrin hemen her köşesine vatandaşları hızlı ve konforlu taşınması için elinden gelen gayreti gösteren İnegöl Belediyesi bu kapsamda Alanyurt bölgesine kapalı durak konuşlandırdı.
Alanyurt bölgesindeki 6 mahallede 6-A, 6-B, 7-A ve 7-B olmak üzere toplam 4 hat bulunduğunu belirten İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, her gün bu 4 hat üzerinde toplam 40 otobüsün sefer yaptığını söyledi. İnegöl Belediyesi olarak şehrin her köşesinde oturan vatandaşlara aynı hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "Bu kapsamda, vatandaşlarımızın her gün kullandığı kapalı duraklarımızın iyileştirilmesi için bir ihale gerçekleştirdik. Alanyurt bölgesinde 46 olan kapalı durak sayımıza, ihtiyaç duyulan yeni 4 yer daha ekleyerek 50'ye, ihtiyari duraklarla birlikte toplam durak sayımızı da 70'e çıkarmış olduk" dedi.
50 adet yeni kapalı durak kabini alındığını söyleyen Yusuf Şen, "69 bin liraya mal olan kabinlerin montesinide tamamladık. Böylelikle Alanyurt bölgesinde oturan vatandaşlarımız, toplu taşıma araçlarımızı beklerken, kışın soğuktan yazın ise sıcağından korunmuş olacaklar. Çalışma kapsamında kırılmış, yıpranmış duraklarımızdan onarılacakları yeniden onaracak ve ihtiyaca binaen açılacak yeni duraklar olursa buralarda değerlendireceğiz. Kullanılmayacak durumda olanları ise şantiyemize göndererek parçalarını kullanacağız. Çalışmanın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye konuşmalarına son verdi.
(AÇ-İHS

31.01.2013 10:14:27 TSI

Editör: Wan Haber