Alanya ilçesinde, bıçaklı kavganın ardından yaşanan silahlı kavgada bir kişi silahla, iki kişi aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.
Olay, Alanya'nın Cikcilli beldesi Fığla Mahallesinde meydana geldi. Bir oto lastikçiye gelen Sitari Ç.(30), ağabeyi Mesut Ç. (32) ile 3 arkadaşları, iş yerinde bulunan Selahattin C. (55), Şaban C. (24), Hilmi D.(24) ve Latif T. (28) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine bıçak, demir sopa ve tabancalarla saldırdı.
Kavgada, Hilmi D sağ ayağına, Latif T vücudunun bazı noktalarına gelen bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, zanlılar kaçtı.

ÜÇ KURŞUNLA YARALANDI
Olay yerinden kaçan zanlılar bir süre sonra Obagöl Mahallesi Alva Sitesi önünde Bayram G (31)'ye ait 07 EOV 89 plakalı otomobile ateş açtı. Olayda Bayram G sağ eli, sırtı ve ensesine isabet eden üç kurşunla yaralandı. Bayram G, gelen ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis tarafından yapılan incelemede, olay yerinde 4 adet boş mermi kovanı bulundu. Bayram G'ye ait otomobilde ruhsatsız bir av tüfeği ele geçirildi.

OTOMOBİLDEN ATEŞ AÇILDI
Bu arada Fığla Mahallesi Çevre Yolu Sanayi üst kavşağında bir benzin istasyonunda Şirin G'ye (32), içerisinde kar maskeli 3 kişi bulunan otomobilden ateş açıldı. Şirin G. saldırı sonucu sol bacağı ve yüzünün sol kısmına aldığı kurşunlar nedeniyle yaralandı. Şirin G, ambulansla kaldırıldığı Alanya Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Saldırı sırasında seken kurşunlardan ikisi Atilla G'ye ait park halindeki 07 E 1683 plakalı otomobile isabet etti.

OTOMOBİLE YEDİ KURŞUN
Saldırıları gerçekleştirdikleri iddia edilen zanlılara ait 07 HES 16 plakalı otomobile Tosmur Mahallesi Çevre Yolu üzerinde kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. İçerisinde Mesut Ç., Ayşe A., Fırat K ve Tuncay S'nin bulunduğu otomobile 7 kurşun isabet ederken, bu olayda yaralanan olmadı. Polis tarafından otomobilde yapılan aramada, 5 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Silahlı saldırıları düzenlediği ileri sürülen Sitari Ç'nin firar ettiği belirlendi. Birçok suçtan dosyası bulunan Sitari Ç'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
(AB-SÇ-HO-Y)

11.02.2013 17:21:14 TSI

Editör: Wan Haber