Antalya'nın Alanya ilçesi Belediyesi'nin önderliğinde yürütülen 'Engelsiz Turizm Projesi'nin ve projede yer alan işletmelerin yurt içi, yurt dışı fuar, seminer, panel gibi alanlarda ve internet üzerinden tanıtımı için web sitesi kuruldu.
Alanya Belediyesi'nin önderliğinde yürütülen Engelsiz Turizm Projesi'nin ve projede yer alan işletmelerin yurt içi, yurt dışı fuar, seminer, panel gibi alanlarda ve internet üzerinden tanıtımı için web sitesi kuruldu.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, T.C. Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği tarafından imzalanan Engelsiz Turizm Protokolü gereği kurulan Engelsiz Turizm Komisyonu'nun aldığı kararlara istinaden, Engelsiz Turizm Projesi'nin ve projede yer alan işletmelerin yurt içi, yurt dışı fuar, seminer, panel gibi alanlarda ve internet üzerinden tanıtımı için www.herkesicinturizm.org.tr ve www.tourismforall.org.tr bağlantılı alan adları ile kurulan web sitesi sitesinde yer almak isteyenler için kayıtların başladığı bildirildi.
(AB-SK-Y)

19.01.2013 16:15:29 TSI

Editör: Wan Haber