Antalya'nın Alanya Belediyesi 171 bin 800 TL'ye mal olan kurtarma aracı aldı.
Alanya Belediyesi tarafından 171 bin 800 TL'ye mal olan 2012 model araç İtfaiye Müdürlüğü garajında tanıtıldı. Tanıtıma Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Başkan Yardımcısı Kemal Dere ve Belediye personeli katıldı. Başkan Sipahioğlu araçla ilgi bilgiyi İtfaiye Müdürü Mehmet Oral'dan aldı,
Kurtarma aracıyla ilgili 50 metre ileriye su püskürtme, 30 metrelik çekme halatı, gece yapılacak müdahalelere karşı projektör ve yangında kullanılacak malzemeleri tanıtıldı.
AKDENİZ BÖLGESİNDE İKİNCİYİZ
Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu, Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazındırılan araç ile Antalya'dan sonra Alanya Belediyesi ikinci sırada olduğunu söyledi. Kurtarma ekiplerinin çalışmaya son teknoloji araç ile hazır olduğunu belirten Sipahioğlu, "geçtiğimiz haftalarda Gazipaşa'daki Zeytinlik adadaki bir vatandaşın kurtarma çalışmasına Alanya'dan ekibimiz gitmiştir. Alanya Belediyesi İtfaiyedeki görev yapan arkadaşlarımız işlerinde son derece profesyonel olarak yapmaktadırlar. İtfaiye ekibimiz her ay çeşitli eğitimler ve seminerlere katılıyor. Yeni donanımlarla ilgili bilgi sahibi oluyorlar" dedi.

24.01.2013 15:54:32 TSI

Editör: Wan Haber