Çorum'un Alaca Belediyesi tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.
Turnuva'da finalde Altıntaş köyü ile karşılaşan Kafkasspor birinci oldu. Final maçını Final müsabakasını Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Aydıncık İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu ve sporseverler izledi.
Maç öncesinde her iki takım sporcuları da birbirlerine çiçek ve çeşitli hediyeler vererek örnek bir davranış sergiledi. Oldukça çekişmeli geçen setlerin sonunda şampiyon Kafkas Gücü olurken, turnuvada 3'üncülük ve 4'üncülük karşılaşmaları oynanmadı. Yarı final oynayan her iki takım da 3. olarak kabul edildi.
Turnuva birincisi Kafkasspor'a kupasını Kaymakam Ayhan Yazgan, ikinci Altıntaş Köyü'ne Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, üçüncü olan Feza ve Emniyetspor'a ise kupalarını Alaca Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Eryılmaz ve Aydıncık İlçe Emniyet Amiri Savaş Durdu verdi.
Final müsabakasının ilgi çeken diğer bir yanı ise iki çerkes takımı arasında oynanmasıydı. Kafkas Gücü ve Altıntaş Köyü sporcularının çerkes olmasından dolayı final maçı sonrasında şampiyonluk kutlaması çerkes oyunu oynanarak kutlandı. Oldukça ilgi çeken çerkes oyununu protokol üyeleri ilgi ile izledi.
(ŞD-BÖ)

11.12.2012 19:04:15 TSI

Editör: Wan Haber