AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordu Beleyesi'nin küçük bir alana belediye binası yapmaya çalıştığını belirterek, "Yanlış yere doğru proje olmaz" dedi.
AK Parti İl Binası'nda gerçekleştirilen AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Akyol, "Ünye Belediyesi çok güzel meydan yaptı. Şimdi Ünye'deki Hükümet Konağı'nı oradan kaldırmayı düşünüyoruz. Biz Ünye'deki meydanı açıp Ünye'yi daha nasıl güzelleştiririzin hesabını yaparken, Ordu Beleyesi küçük bir alana belediye binası yapmaya çalışıyor. Açın Ordu'nun önünü. Böyle bir şey yok. Gidin başka yerler bulun. Yeri de biz tarif edersek o zaman belediyeyi de biz idare edelim. Bizden başka türlü yardım da beklerseniz, o yardımı yaparız. Biz size yer buluruz. Buradan belediye yetkililerine sesleniyorum. Yanlış yere doğru proje olmaz. Biraz sabretsinler, biz onlara kullanacak bina da veririz. Gereken yerlere gereken mesaj gitmiştir" diye konuştu.
Başkan Akyol, salonda bulunanlara yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak şunları kaydetti: "Geçtiğimiz hafta il başkanları toplantısına katıldık. Bize verilen talimatları aldık. Yerel yönetimler seçimine bir yıl gibi bir zaman kaldı. Bu zaman bizim için çok önemli. Teşkilat yapısını, teşkilat bünyesini tazeliyoruz. İlçe başkanlarımız ile istişare yapıyoruz. Bizler muhakkak ilçelerde de il merkezinde bütün mahalleleri tekrardan tarıyoruz. Mahalle ve köy yönetimlerini eksikleri varsa gideriyoruz. Seçmenlerimiz ile diyaloga geçeceğiz. Kiminin çayını içeceğiz, selam veremiyorsak selam vereceğiz. Bu arkadaşlarımız ile beraber çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bu dönemde kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Daha çok çalışacağız. Yükü sırtlayan olacağız. Ordu ili çok güzel zamanlarını yaşıyor. Hak ettiği hizmetleri alıyor. AK Parti bu performansı göstermiş büyükşehir olma yönündeki kararını vermiştir. Kendinize görev bilin küçük hayallerin peşinden koşmayın. Biz daha büyük düşünüyoruz. Ordu'ya çok şey katacağımıza inanıyoruz. Ordu geri kalmışlığının bu dönemde AK Parti anlayışı ile gidecektir. Dolayısıyla kimse kendi başına küçük hesaplar ile hareket etmesin."
Akyol'un konuşmasının ardından Milletvekili Hamarat, Ordu'da yapılan çalışmalar ve Türkiye gündemine ilişkin konuştu. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.
(RCP-SLH-Y)

19.01.2013 17:20:11 TSI

Editör: Wan Haber