Sakarya'nın Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi'nin 8'inci sınıf öğrencileri 8 Haziran'da yapılacak olan SBS sınavına hazırlıkta yarıyıl tatilinde de boş durmadılar.
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi öğretmenleri; "Günlük 8 saat olmak üzere haftalık 56 saatlik yoğun bir şekilde 1'inci dönem konularını analiz edip sorularla iyice pekiştirdik. İkinci dönem konularıyla alakalı yine bir kamp programı düzenleyeceğiz. Ama bu kamp 1,5 ay sürecek ve daha yoğun olacak. Tüm öğretmen ve öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz" dediler.
Öğretmenler; "Çalışmak kadar dinlenmekte önemlidir. İyi dinlenmiş öğrenciler yapılan istatistik bilgilere göre daha mücadeleci ve daha azimli ve kararlı oluyorlar. Bundan dolayı değerli velilerimizden bu tatilde bizim verdiğimiz ödevlerden başka görev vermemelerini rica ediyoruz. Bu arada çocuklarımızı Belediye konferans salonunda Salı ve Perşembe günleri 4 seansta düzenlediğimiz çizgi film gösterimlerine velileriyle beraber bekliyoruz. Önümüzdeki cumartesi günü düzenleyeceğimiz hiçbir ücret ödemeden gerçekleştireceğimiz Taraklı gezisine 8'inci sınıf öğrencileri bekliyoruz" dediler.
(AY-SC)

04.02.2013 11:48:19 TSI

Editör: Wan Haber