Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yarıyıl tatilindeki çocuklar Akyazı Belediyesi'nin düzenlediği çizgi film gösterimleri ile moral depoluyor.
Akyazı Belediyesi'nin yarı yıl tatilinde çocuklara moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlediği çizgi film gösterimleri çocukların yoğun katılımları ile devam ediyor.
Okulların 15 günlük yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen öğrenciler Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi tarafından hazırlanan çizgi film seanslarına yoğun ilgi ve katılım gösterdiler. Hemen her yaştan öğrencinin katıldığı çizgi film gösterimleri 7 Şubat'a kadar Akyazı Belediyesi Konferans salonunda öğrenciler ile buluşmaya devam edecek.
Bir süre önce sinemalarda gösterimde olan ve her yaştan her gruptan insan tarafından büyük beğeni kazanan birçok kişi tarafından beğeni ile izlenen, birbirinden güzel "Cesur, Çizmeli Kedi, Madagaskar 3, Cesur Civciv" adlı 4 ayrı çizgi film 15 günlük yarıyıl tatili boyunca belirlenen seanslarda Akyazı Belediyesi Konferans salonunda gösterimde olmaya devam edecek.
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi tarafından hazırlanan ve her yaştan her gruptan kişinin serbestçe katılacağı ücretsiz etkinlik için katılım tamamen ücretsiz. Çizgi film gösterimlerine çocuklar herhangi bir bilet almadan ve rezervasyon yaptırmadan katılabiliyor.
Çizgi film seansları ve günleri şöyle: "5 Şubat Salı saat 11.00 ve 14.00'te Cesur Civciv, 7 Şubat Perşembe Günü saat: 11.00 ve 14.00'te Madagaskar 3."
(AY-SC)

01.02.2013 11:54:28 TSI

Editör: Wan Haber