Akyazı Belediyesi, Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi ve Akyazı Başarı Dershanesi işbirliği ile hazırlanan öğrenciler için ücretsiz dershane ödüllü sınav maratonu yarın başlıyor.
Akyazı Belediyesi, Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi ve Başarı dershanesi'nin ortak projesi olan ücretsiz dershane ödüllü konu kavrama sınavları yarın başlıyor. Eğitim ve öğretim alanında bugüne kadar her zaman öğrencilerin yanında olan ve hep yeni projeler üreterek eğitim potansiyelinin artması, öğrencilerden daha da iyi verimler alınabilmesi adına eğitimde kullanılan tüm eğitim metotlarını ve eğitim teknolojilerini yakından takip ederek uygulayan; eğitim alanında proje üstüne proje üreten Akyazı Belediyesi, bu kez de Akyazı Belediyesi, Bilgi Kültür Evi Derslere Destek Merkezi ve Başarı dershanesi'nin ortaklaşa hazırladığı ücretsiz dershane ödüllü sınav projesini yarın gerçekleştiriyor.
Geçtiğimiz günlerde duyurulan ücretsiz dershane ödüllü sınavlar ile birlikte sınavlarda başarılı olan öğrencilerin daha da iyi koşullarda eğitim görebilmesi için ücretsiz dershane ödülü verilecek.
6-7-10 ve 11'inci sınıflardan Akyazı genelinde toplamda 6 bin öğrencinin katılacağı ve 6'ncı sınıflardan 3 öğrencinin, 7'nci sınıflardan 3 öğrencinin, 10'uncu sınıflardan 6 ve 11'inci sınıflardan da 6 öğrencinin dershane ile ödüllendirileceği, toplamda ise 18 öğrencinin ödül alacağı ücretsiz dershane ödüllü sınavlar için sınav yeri olarak projenin 3 ortağından biri olan Başarı Dershanesi'nin binası kullanılacak. Yarın başlayan sınavlar, Çarşamba günü sona erecek günü sona erecek. Sınav sonuçları ise sınavlarının bitiminin ardından en kısa süre içerisinde açıklanacak.
(RKO-UU)

15.02.2013 12:41:44 TSI

Editör: Wan Haber