Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi, Akyazı Başarı Dershanesi işbirliği ile hazırlanan öğrenciler için ücretsiz dershane ödüllü sınav cumartesi günü başladı.
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi Derslere Destek Merkezi ve Başarı Dershanesi'nin ortak projesi olan ücretsiz dershane ödüllü konu kavrama sınavları 16 Şubat 2013 Cumartesi günü başladı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sınavlara startı, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Başarı Dershanesi Müdürü Hamdi Küçükosman ve Belediye Bilgi ve Kültür Evi Müdürü Murat Tepeçınar verdi. Eğitim ve öğretim alanında bugüne kadar her zaman öğrencilerin yanında olduklarını, hep yeni projeler üreterek eğitim potansiyelinin artması, öğrencilerden daha da iyi verimler alınabilmesi adına eğitimde kullanılan tüm eğitim metodlarını ve eğitim teknolojilerini yakından takip ettiklerini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Eğitime verdiğimiz destek her zaman devam edecektir. Bu desteği sonsuz diye nitelendiriyoruz. Biliyoruz ki bir çok sorunumuzu eğitimle halledebiliriz" dedi.
Sınavlara katılan; 6-7-10 ve 11'nci sınıflardan Akyazı genelinde toplamda 6 bin öğrencinin katılacağı ve 6'ıncı sınıflardan 3 öğrencinin 7'nci sınıflardan 3 öğrencinin 10'ncu sınıflardan 6 ve 11'nci sınıflardan da 6 öğrencinin dershane ile ödüllendirileceği toplamda ise; 18 öğrencinin ödül alacağı ücretsiz dershane ödüllü sınavlar, Başarı dershanesinin binasında devam edecek.
16 Şubat 2013 Cumartesi günü başlayan sınavlar, 17-18-19 Şubat Tarihlerinde de devam edecek ve sınav maratonu 20 Şubat Çarşamba günü sona erecek. Sınav sonuçları ise sınavlarının bitiminin ardından en kısa süre içerisinde açıklanacak.
(AY-SC)

18.02.2013 12:36:04 TSI

Editör: Wan Haber