24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP'ta 17'incisi gerçekleştirilen "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'e Akyazı Belediyesi de yerini aldı.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Emit Fuarında yoğun ilgi gören Akyazı Belediyesi standında Akyazı'ya ait yöresel, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtımı yapılırken ilçede yetişen Fındık, Mısır, Çilek, Kabak, Alabalık gibi ürünler ile birlikte Akyazı'nın tanıtımı için hazırlanmış birçok tanıtım broşürü, Kitap, Dergi ve materyaller de standa gelen misafirlere çantalar ile verildi.
Akyazı standında ilgi çeken bir diğer çalışma ise Akyazı Belediyesi'nin engellilere yönelik kurslar düzenlediği ve engelli kursiyerler tarafından yapılan birbirinden güzel filografi tabloları oluşturdu. Tablolar standı gezenler tarafından büyük beğeni topladı. Akyazı Standında Filografi'nin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak gelen misafirlere tanıtan Filografi kursu öğretmeni Emine Akyüz gelen misafirlere Filografi hakkında bilgiler de verdi.
(AY-RKO)

25.01.2013 16:36:25 TSI

Editör: Wan Haber