Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Umre görevini yerine getirmek amacıyla oğlu, annesi ve öğrenciler ile birlikte gittiği kutsal topraklardan yurda dönüş yaptı.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı 10 günlük Umre programını tamamlayarak yurda döndü. 07 Şubat 2013 Perşembe itibari ile görevine başlayan Başkan Yazıcı'yı, Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı Garnizon Komutanı Mutlu Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci ve yönetim kurulu üyeleri, Akyazı MHP ilçe Başkanı Ahmet Birinci, Akyazı Belediye personeli çok sayıda vatandaş ziyaret ederek tebrik etti.
Başkan Yazıcı kendisini ziyarete gelen misafirlerine hurma ve zemzemin yanı sıra tespih, yüzük gibi çeşitli hediyeler de ikram etti.
Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Kutsal toprakları ziyaret etmenin ve umre vazifemizi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim Allah o kutsal topraklara gitmek isteyen herkese biran evvel gitmeyi nasip etsin. Umre'de tarifi imkansız güzellikte bir çok kutsal mekanı gezdik gördük herkes için dualarımızı ettik ibadetlerimizi yaptık ve umre süresince yapmamız gereken vazifelerimizi yerine getirmeye gayret gösterdik Rabbim inşallah tekrarını nasip eder. Rabbim inşallah herkese gitmeyi nasip eder şimdiden oraları çok özledim" dedi.
(AY-İÇ)

08.02.2013 10:55:44 TSI

Editör: Wan Haber