Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi 10 yılını kitaplaştırıyor.
Akdeniz Üniversitesi AB Merkezi (AKVAM), kuruluşundan bu yana yaptığı 10 yıllık çalışmaları tanıtan bir katalog hazırlıyor. Onuncu yıl etkinleri çerçevesinde tamamlanması planlanan katalog ile AKVAM'ın yürüttüğü çalışmalarda 10 yılda neler yapıldığı, hangi ilklere imza atıldığı, kimlerle ve hangi kurumlarla işbirliği yapıldığı kaleme alınacak.
AKVAM Müdürü Doç. Dr. Erol Esen bu kitapla amaçlarının; AKVAM'ın on yıllık gelişimini, üniversiteye, Antalya'ya ve bölgeye katkılarını göstermek olduğunu söyledi. Ayrıca bu çalışmada AKVAM katılımcılarına da yer verileceğini söyleyen Doç. Dr. Esen; "AKVAM'ın faaliyetlerine; uzman olarak, eğitimci olarak, sanatçı olarak veya gazeteci olarak katkı vermiş yurtiçinden ve yurtdışından insanların anılarına da kitapta yer ayrılacak. AKVAM olarak gerçekleştirdiğimiz her türlü eğitim ve kültür faaliyetinde katılımcı odaklı olmaya özen gösteriyoruz. Bu kitapla, 10 yıllık faaliyet tanıklıklarının anılarını kronolojik bir akışla sunmak istiyoruz" diye konuştu.
AKVAM Müdürü Doç. Dr. Erol Esen, bu çalışmaya destek vermek isteyen herkesten anılarını, deneyimlerini veya önerilerini bir sayfayı aşmayacak mektupla iletmelerini istedi.
(SK-Y)

19.02.2013 16:49:50 TSI

Editör: Wan Haber