Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği (ÇAGDER) yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Gider, Çanakkale İl Defterdarı Sacide Şakar ve Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal'ı ziyaret etti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaretlere başlayan Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği önce Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Gider'i makamında ziyaret etti. Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, yeni kurulan dernekleri hakkında Ayhan Gider'e bilgiler verdi. Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Gider 'de, yeni kurulan derneğe ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Çanakkale İl Defterdarı Sacide Şakar'ı da ziyaret eden Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve yöneticiler, Şakar'a derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Kökçak ziyarette yaptığı konuşmada, Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği'nin bir tabela derneği olmayacağını ifade ederek "Derneğimizin adı gibi dernek üyelerimiz de faal gazetecidir. Bizim dernek olarak kuruluş maksadımız hem gazeteciler arasında birlik beraberliği sağlamak, hem de yapacağımız çalışmalarla Çanakkale'mizin adını her yerde daha çok duyurmaktır. Bizler bu niyetle tamamen bu mesleğe emek veren gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelerek Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği'ni kurduk" dedi.
İl Defterdarı Sacide Şakar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve yönetimini tebrik etti. Ziyaretlerine devam eden Çanakkale Aktif Gazeteciler Derneği yöneticileri Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal'ı da makamında ziyaret etti. ÇAGDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kökçak, ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
(CA-GD-MŞ)

09.01.2013 17:24:46 TSI

Editör: Wan Haber