Aktif Eğitimciler Sendikası Nazilli Temsilciliği üyeleri, tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Sendikanın Nazilli'de düzenlediği ilk tanışma ve kaynaşma yemeği geniş bir katılımla Fatih Sultan Kolejinde gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan'ın da davetli olarak katıldığı programda Aktif Eğitimciler Sendikası Nazilli Temsilcisi Zafer Çavuşoğlu; "Aktif Eğitimciler Sendikası, 1 Mart 2012 tarihinde, eğitime gönül veren, büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine, büyük hedeflere, küçük fakat samimi adımlarla yürüyeceğine inanan, birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı kendilerine ilke edinen eğitimciler tarafından kuruldu. Sendikamız, yenilikçi, gelişime ve değişime açık, nitelikli bir eğitim sistemi ile sosyal adaletin ve refahın en üst düzeye çıktığı, düşünen, üreten, fikri hür vicdanı hür, katılımcı, paylaşımcı bireylerin yetiştirildiği eğitim sistemini, sağlıklı bir şekilde yönetecek ve geliştirecek eğitim çalışanlarının, ekonomik ve sosyal kaygılarının olmadığı bir Türkiye için, eğitimin tüm paydaşlarını bir arada tutacak bir harç olarak insanlığın hizmetinde çalışacaktır. Hedefimiz, kültür dünyamızın zenginliklerini bünyesinde barındırmak ve ülke genelinde tüm eğitimcileri ötekileştirmeden sendikamız çatısı altında buluşturmaktır" ifadelerini kullandı.
Çavuşoğlu konuşmasında, bugün gelinen noktada Aktif Eğitimciler Sendikasının Türkiye genelinde 25 Bin'in üzerinde üye ile faaliyetine devam ettiğini ve Nazilli'de de hızla büyüdüklerini belirtti. Çavuşoğlu; "Bu noktada bizlere düşen, elimizden gelen gayreti ortaya koymaktır. Neticeyi yaratacak olan ise Allah Teâlâ'dır" sözlerinin ardından programa gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.
(ÜÖ-MB-İK)

05.12.2012 12:49:23 TSI

Editör: Wan Haber