Bursa'nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Van'ın Başkale ilçesinde devrilen araçtan yaralı olarak kurtulan Ufuk Dakuşlu'yu ziyaret etti.
Başkan Aktaş, yaralı asker ve ailesine moral verdi. Ailesi tarafından halledilmesinde zorlanılan konularla da yakından ilgilenen Aktaş, askerin kışlasıyla ve sağlığıyla alakalı problemler için İnegöl Askerlik Şubesi Garnizon Komutanı Yarbay Mehmet Terzi'yi ve İnegöl Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Gönül Malat'ı telefonla aradı.
Kazada yaralanarak evine dönen Ufuk Dakuşlu'nun hem derdini dinlemek, hem de moral vermek için yaralı askeri evinde ziyaret ettiğini belirten Başkan Aktaş, "Askerimize ve ailesine büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ufuk kardeşimiz ve diğer 6 arkadaşının yaralı olarak kurtulması Türk milleti için sevindirici bir konu olmuştur. Şehitlerimizin adını yaşatmak için yaptığımız şehit parkları açılışlarında 'İnşallah bir daha şehit parkı yapmak durumunda kalmayız' temennisinde bulunmuştuk. Çok şükür Rabbimiz Ufuk kardeşimizi ailesine bağışladı. Ufuk kardeşimizin ayağı ve kalçasında ciddi kırık söz konusu, ama bu bizler ve ailesi için büyük bir tesellidir. Kendisine ve yaralanan arkadaşlarına acil şifalar diliyorum. Ailesine de geçmiş olsun diyorum" dedi.
(MŞ)

03.01.2013 17:36:22 TSI

Editör: Wan Haber