Aydınspor 1923'ün eski başkanı Hulisi Akşit, "Soyunma odaları prim tuzağı haline getirilmiş" dedi.
Kulüp başkanlığı yaptığı dönemde maçlardan sonra soyunma odasına gitmediği için eleştirildiğini kaydeden Hulisi Akşit, "Aydınspor 1923 kulüp başkanının, yöneticilerin, teknik direktörünün keyfiyle yönetilmez. Kulübün kurallara uyan profesyonel bir kulüp hüviyetine girmesi gerekir. Herkes görevi ne ise onu yapacak. Kazanılan bir maçtan sonra soyunma odasına gidip oyuncuları tebrik etmenin bir anlamı yok. Oyuncuların görevi zaten maçı kazanmaktır. Ancak soyunma odaları prim tuzağı haline getirilmiş. İlk deplasmanda Erzincan Refahiyespor maçının sonunda otobüste beklerken yöneticiler oyuncuların soyunma odasına gitmem için beni uyardı. Gittiğimde oyuncular primlerinin ikiye katlanması için tezahürat yapıyordu. Önceden belirlenen deplasman galibiyetlerinde bin TL, beraberlikte 500 TL prim verilmesiydi. Primi arttırsaydım onun altında ben kalırdım. Kasamda para yoksa verdiğim prim sözünü ben kendi cebimden öderim. Herkesin bir ailesi var" dedi.
Kulüp başkanlığını Aydınspor'u çok sevdiği için bıraktığını belirten Akşit, "Belediye Başkanının istifa etmemde bir etkisi olmadı. Kulüp daha iyi noktalara gelsin diye istifa ettim. Aydınspor 1923 tüm kentin takımıdır. Bu takım üst liglere yükseldikçe herkes bundan nemalanacaktır. Ancak Aydınspor 1966'ın düştüğü hatalara düşmemek için birbirimizi uyarmalıyız. Aydınspor 1966 neden alt liglere düşmüştü? Bunu bir düşünün. Bakın yine aynı hatalar yapılmaya başlandı" diye konuştu.
Aydınspor'un antrenman tesisi sorunun çözülmesi gerektiğinin altını çizen Akşit, şunları kaydetti: "Türkiye Futbol Federasyonu vakit geçirmeden profesyonel liglere çıkacak takımlara tesis zorunluluğu getirmelidir. Aydınspor 1923 Spor kulübü Aydın Belediyesi'nden kiralanan tesislerde antrenman yapabiliyor. Üst liglere çıktığında başarılı olması için takımın nerede antrenman yapacağı önemli"
(GY-MB-İK)

13.02.2013 17:54:44 TSI

Editör: Wan Haber