TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, "Bu ülkeden tek bir çakıl taşı koparmak isteyenin kafasını kırarım. Bölemeyecekler, alamayacaklar, yapamayacaklar. Bunu yol yakından öğrenirlerse Türkiye için, barış için ve hepimiz için iyi olur" dedi.
TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Balkan Savaşlarının 100. yılı dolayısıyla İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda düzenlenen "I. Uluslararası Balkanlar ve Göç Kongresi"ne katıldı. Kongrede konuşan Meral Akşener, "Abdullah Öcalan'ın heykelini yapmak isteyenlere, 'hadi yapın da görelim, biz Rumeli kadınları ellerinizi kırarız' dedim. Sonra bir şey oldu, internet sitelerine düştü. O internet sitelerinde yorumlar başladı. Rumeli Balkan göçmenleriyle ilgili bir propaganda var.Türk'ü Kürt'e düşürüyorsunuz, bizi birbirimizden ayırıyorsunuz, siz Cumhuriyet'i temel olarak aldınız, ne Türksünüz, ne Müslümansınız, dolayısıyla kraldan çok kralcısınızdiyen bir propaganda var uzun zamandır. Bizim Müslümanlığımızı, inancımızı sorgulamaya hiç kimsenin haddi de yoktur, hakkı da yoktur" diye konuştu.
"Vatan kaybetmenin, toprak kaybetmenin ne olduğunu biliyoruz ve bizim gidecek başka bir yerimiz yok" diyen Akşener, şunları söyledi:
"Olmadığı için de bu ülkeden tek bir çakıl taşı koparmak isteyenin kafasını kırarım. Bölemeyecekler, alamayacaklar, yapamayacaklar. Bunu yol yakından öğrenirlerse Türkiye için iyi olur, barış için iyi olur, hepimiz için iyi olur. Vermeyeceğiz, ne yaparsanız yapın vermeyeceğiz."
(MA-ÇK-OK-Y)

05.12.2012 15:08:42 TSI

Editör: Wan Haber