Aksaray Valiliğine atanan Erzurum eski İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken Aksaray Valisi Selami Altınok ise doğup büyüdüğü memleketi Erzurum da olmak tan son derece mutlu olduğunu ifade etti.
Başkan Bulutlar," Erzurum'un yetiştirdiği öz evlatlarının ülkenin çeşitli illerin de ve ilçelerin de üst düzey yönetici olması ve başarılı çalışmalara imza atması bizleri gururdandırıyor. Bu güzel insanlar memleketlerini unutmayarak bir vesile ile doğup büyüdükleri şehirlere gelerek bizleri ayrıca mutlu ediyor" dedi.
Aksaray Valisi olduktan sonra ilk defa Erzurum'a geldiğini hatırlatan Vali Altınok ise," Bizi biz yapan bu şehri asla unutmayız. Her fırsatta ve her platformda Erzurumlu olduğumuzu söylemekten ve Erzurumlu olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.
Samimi ortam içerisin de gecen görüşmenin ardından Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aksaray Valisi Selami Altınok'a, ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
(AA-AA-Y)

08.02.2013 13:34:56 TSI

Editör: Wan Haber