Ak Parti Van İl Yönetimindeki kadınlar, Edremit yolu üzerindeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek, yeni bebek dünyaya getiren annelere hayırlı olsun diyerek, karanfil takdim ettiler.

 Ak Parti Van İl Başkanlığı Yönetiminden  Necla Gülaçar,  Sabahat Şen, Mürşide Marsak, Gülşen Güder, Türkan Çohaz ve Nazime Koçak’ın katıldığı ziyaret heyeti,  Van Edremit yolu üzerindeki yeni binasında hizmet vermeye başlayan Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde, hastane yönetimini, çalışanlarını ve yeni bebek dünyaya getiren kadınları  ziyaret ederek sohbet edip, karanfil verdiler.

Ak Kadınların ilk olarak ziyaret ettiği hastane yönetiminden Başhekim Yardımcısı Dr.Kemal Bural, heyetin bu nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, hastane  kapasitesi hakkında kısaca bilgi verdi.  Bural, 130 yatak kapasitesinin olduğunu hastanede yatan hasta sayısının halihazırda 120 olduğunu ifade ederek, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanı içerisinde inşaatına başlanan 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bitmesi ile birlikte kapasite sorunlarının giderileceğini ve hizmet kalitesinin artacağının dile getirdi. Ak Kadınlar hastane yönetimi ziyaretinin ardından yatan hastaları ziyaret ederek yeni bebek dünyaya getiren annelere birer karanfil takdim ederek, geçmiş olsun dileklerini ve hayırlı olsun temennilerini paylaştılar. Ak Kadınların ilgisinden oldukça memnun olan hastalar heyete teşekkürlerini ifade ettiler. Ak Kadınlar daha sonra hastane çalışanlarını ziyaret ederek hastaneden ayrıldılar. 

Editör: Wan Haber