Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu rock ve folk müziğin efsane ismi Cem Karaca'yı ölümünün 9'uncu yılında şarkılarıyla andı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda düzenlenen konsere Cem Karaca hayranları yoğun ilgi gösterdi. Kendine has yorumu ile Türk müzik tarihine damga vuran sanatçının eserleri Cem'niyet Grubu ve Turhan Yükseler yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde solist Devrim Altanay tarafından seslendirildi.
SENFONİ İLE SÖYLEMEK KEYİF
Altanay konser öncesi yaptığı konuşmasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Cem Karaca şarkılarını senfoni ile birlikte söylemenin ayrı bir keyif verdiğini ifade eden Altanay, "Büyük bir sabır ve zaman çemberi içinde çalıştık. Şarkıları senfoni orkestrası ile birlikte söylemekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
SEYİRCİLER DE EŞLİK ETTİ
Yaklaşık iki saat süren etkinlikte ünlü sanatçı hafızalarda yer eden unutulmaz şarkıları ile anılırken izleyiciler birçok parçayı Devrim Altanay ile birlikte söyledi. Konser sonrasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal Cem'niyet Grubu ve Turhan Yükseler yönetimindeki Senfoni Orkestrası üyelerine çiçek takdim etti.
(SK-Y)

08.02.2013 11:17:14 TSI

Editör: Wan Haber