Şehrin gürültüsünden bir an olsun sıyrılmak isteyenler için muhteşem bir durak olan AkinSuites içerisinde kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Evinizin sıcaklığı ile birleşen lüks odalar sayesinde huzurlu günler geçirebilir ve ayrıcalıklı imkanlardan faydalanabilirsiniz. İstanbul’un en işlek ve önemli yerlerinden biri olan Kadıköy’de bulunan AkinSuites içerisinde konakladığınızda ulaşımınız da oldukça rahat olacaktır. Gezip görmek istediğiniz her yere ulaşım araçları ile bağlı olan Kadıköy’de denize de oldukça yakın olan AkinSuites ile şehrin ışıkları, denizin dalgası ile buluşuyor. Gün batımını ailenizle beraber manzaraya karşı izlerken elinize bol köpüklü bir Türk kahvesi almayı unutmayın. Türk mutfağının muhteşem lezzetlerini bulabileceğiniz restoran ve kafelere de yürüme mesafesinde olan AkinSuites’de konaklamak için www.akinsuites.com üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilir ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Şehrin Kalbinde Evinizin Sıcaklığı İle Buluşun

Konumu itibariyle oldukça önemli bir alanda bulunan AkinSuites, Anadolu Yakası içerisinde bulunmasına rağmen Avrupa Yakası’nda bulunan birçok yere de ulaşım açısından yakındır. Marmaray ve vapurlara olan yakınlığı sizi çok kısa bir sürede Tarihi Yarımada’ya ulaştırabilir. Eminönü, Beşiktaş, Kabataş gibi manzarası ile sizi büyüleyen noktalara vapur ile kolaylıkla gidebilirsiniz. İçerisinden çıkmak istemeyeceğiniz lüks, konforlu ve samimi odalarımız sayesinde kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Odalarımız 3 ayrı suite şeklinden oluşuyor; standart suite, superior suite, deluxe suite. Ayrıca odaların içerisinde çamaşır makinesi, mutfak, LCD TV ve ücretsiz Wİ-Fİ bulunuyor. Çağdaş ve modern bir çizgide dizayn edilmiş odalar içerisinde her şey en ince ayrıntısına kadar sizler için düşünülmüş. Gitmeden önce odalara ve hizmetlere göz atmak için, http://akinsuites.com/tr/daireler.html web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Burada Her Şey Sizin İçin

7/24 ulaşabileceğiniz görevliler sayesinde istediğiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. ‘’İstanbul’u hiç bilmiyorum, nasıl istediklerimi yapabilirim?’’ diye düşünmenize gerek yok. İstediğiniz takdirde araba kiralama, havaalanı transfer gibi ulaşım kolaylıkları sağlıyoruz. Ayrıca AkinSuites, günün her saati kameralar ile izleniyor ve güvenliğiniz için her türlü önlem alınarak rahat bir uyku uyumanız sağlanıyor. Ücretsiz kat temizliği, çocuk bakıcısı, bakkal ve manav alışverişi, kuru temizleme, doktor ve tıbbi yardım ve şehir turları da AkinSuites farkı ile tatilinize dahil olabilir. Bu ayrıcalıklı imkanlardan faydalanarak unutamayacağınız günler geçirebilir ve İstanbul’un tadını doyasıya çıkartabilirsiniz. Eşsiz manzarası, şehrin dokusu ve Kadıköy’ün huzuru sizleri suitinizde bekliyor.

Editör: Wan Haber