Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) BESYO Öğretim Görevlisi ve Okçuluk Aydın İl Temsilcisi Gülen Vural, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı ziyaret etti.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) BESYO Öğretim Görevlisi ve Okçuluk Aydın İl Temsilcisi Gülen Vural, Okçuluk Hakemi ve ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri Edebiyat Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Söngül Arslan Karakul, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Milli Takım Antrenörü Ayhan Uzuntaş'tan oluşan İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Aydın'da Okçuluk branşının gelişmesi,tanıtımının yapılması, faaliyetlerinin ve sporcu sayılarının artması için yapılabilecek çalışmalarla ilgili konular görüşüldü. Okçuluk branşının daha iyi konuma gelmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Adnan Menderes Üniversitesi ortak işbirliği çalışmalarına başlanması konusunda mutabakata varıldı.
Zeynel Akın yaptığı açıklamada ;"Okçuluk branşının iyi yerlerde daha fazla sporcu ile faaliyetlerine devam edilmesi ve başarılı sporcular yetiştirilmesi için biz kurum olarak üzerimize düşen her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Desteklerimiz devam edecektir'' dedi.
(GY-MB-İK)

31.01.2013 14:53:43 TSI

Editör: Wan Haber