Türkiye Muharip Gaziler Derneği Akhisar Şubesi'nin yönetim kurulu üyesi, Kıbrıs gazisi Sevdali Şen (59), evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Akhisar'da düzenlenen resmi törenlerde her zaman derneğin flamasını da taşıyan gazi Şen, sabah saat 10.30 sıralarında Atatürk Mahallesi 356 Sokak'taki evinde rahatsızlanarak öldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gece bekçiliğinden emekli 5 çocuk ve 9 torun sahibi Sevdali Şen'in cenazesi, ikindiye müteakip Yeni Gülruh Camii'nde düzenlenen askeri törenden sonra Belediye Yeni Mezarlığı'ndaki aile kabristanında son yolculuğuna uğurlandı.
Şen için düzenlenen cenaze törenine Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Kontrol İhbar Albay Bülent Keleş, Hava Savunma Binbaşı Abdulvahap Fırat, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sebahattin Bolat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Akhisar Temsilci Başkanı Suat Taryan, yönetim kurulu üyeleri, gazi arkadaşları, askeri erkan, vatandaşlar ve yakınları katıldı.
(BG-ERG-Y)

08.01.2013 16:57:23 TSI

Editör: Wan Haber