Adıyaman'da faaliyet gösteren Çınarspor Kulübü öncülüğünde düzenlenen "Spor Kardeşlik Projesi" kapsamında 20 çocuk Akhisar Belediyesi'nin konuğu oldu.
Proje kapsamında Akhisar ayağında Cenk Yağcı, Adıyaman Çınarspor Kulübü Başkanı Hasan Akbaş, Antrenörler Durmuş Çüzük ve Mehmet Güneş ile birlikte 20 çocuk ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.
Konuk çocuklarla sohbet eden Başkan Salih Hızlı, projeyi önemsediklerini ile getirdi. Adıyaman Çınarspor Kulübü Başkanı Hasan Akbaş ise, "Bu gezimiz, bu kardeşliğimiz, beraberliğimiz, uzun süre inşaallah devam edecek. Bizim çocuklarımız, buradaki çocuklarla tanıştılar ve onlarla görüştüler, onlarla arkadaş oldular, kardeş oldular. Bu kardeşliklerini inşaallah uzun süre taşıyacaklardır" dedi.
Adıyamanlı çocuklar, Başkan Hızlı'ya yapılan ziyaretin ardından Köfteci Ramiz Park'ta öğle yemeğinde biraraya geldi. Daha sonra da Akhisar Belediyespor altyapısında bulunan sporcular ile bir maç yaptılar.
Bugün Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak olan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray arasındaki Spor Toto Süper Lig maçında da konuk çocukların seromonide yer alacağı bildirildi.
(BG-ERG-Y)

15.02.2013 15:54:11 TSI

Editör: Wan Haber