Akhisar Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe Temsilcisi Rıza Bahar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni göreve başlayan PTT Müdürü Ramazan Yüksekdağ'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Bahar, "Memur-Sen olarak halkımızın ve kamu çalışanlarının sorunlarını dile getirmede, taleplerine çözüm bulmada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. O yüzden, sadece tepki veren ve tenkit eden değil, aynı zamanda çözüm önerileri üreten, kalite, verimlilik ve sosyal diyoloğa önem veren, toplumun temel değerlerini dikkate alan bir anlayıştan yana olarak, geleceğin sendikacılığı olan hizmet sendikacılığının öncülüğünü yaparak, cazibe merkezi olmuş ve çalışanların beğenisini kazanmış bir sendikayız. Bunun neticesinde de, 11 hizmet kolunun 10'unda genel yetkili Konfederasyon olduk. Ülke genelinde yaklaşık 650 bin, ilçemizde ise bin 350 üyemiz bulunmaktadır" dedi.
PTT Müdürü Ramazan Yüksekdağ ise, Memur-Sen heyetine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini belirtti. Yüksekdağ, PTT olarak doğrudan vatandaşın ayağına hizmet götürdüklerini ve vatandaş memnuniyeti için çalıştıklarını söyledi.
Ziyarette, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Büro-Memur-Sen Temsilcisi Nazlım Taşcı, Toç-Bir-Sen Temsilcisi Ender Birgül, Birlik Haber-Sen Temsilcisi Ali Rıza Çelik ve SGK Büro-Memur-Sen iş yeri temsilcisi Mustafa Akman da hazır bulundu.
(BG-ERG-Y)

29.01.2013 14:56:48 TSI

Editör: Wan Haber