Akhisar Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılanlar, bir yıldır topladıkları mavi kapaklarla 2 adet engelli aracı alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Halk Eğiitm Merkezinde yapılan törende mavi kapaklar teslim edilirken, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 2 adet engelli aracı teslim alındı. Teslim töreninde konuşan Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya, "Bir soruna ortak olup, sonu mutlulukla bitiyorsa, bu iyi bir şeydir. Burada göreve başlamamın üzerinden bir yıl geçti. Başladığım sırada öğretmenimizle birlikte mavi kapak toplama kampanyası düzenledik. Toplanan kapakları odamda sakladım. Kapakları vererek 2 engelli aracı aldık. İki engelli kardeşimizin önemli eksiği giderildi. Bu konuda özellikle duyarlılık gösteren Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği'ne teşekkür ederim" dedi.
Mavi kapakların sadece bir aracı olduğuna dikkat çeken Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Cem Bayrak, "Önemli olan mavi kapak değil, daha fazla engellimize ulaşıp sorunlarını çözmemizdir. Burada sadece engellileri kastetmiyoruz. Yaşlı, bakıma muhtaç olan aileler varsa, lütfen onları da bizlere bildiriniz. Onlar için de elimizden geleni yaparız. Birer engelli adayı olduğumuzu unutmayalım. Bu kampanyada emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.
(BG-ERG-Y)

31.12.2012 13:49:50 TSI

Editör: Wan Haber