Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'da Ankara deplasmanından Gençlerbirliği maçında iyi oyuna rağmen puansız ayrılmak moralleri bozdu.
Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği karşısında iyi bir oyun sergileyen ancak aradığı golü bulmayan Yeşil-Siyahlı ekip bugün Kayserispor maçı hazırlıklarına başlıyor.

GEKAS'IN ARDINDAN BİR GOLCÜ DAHA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Her zaman ki gibi iyi oyun sergilediklerini dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Yine iyi oyun sonunda sıfır puan çektik, söylenecek bir şey yok. Gol yollarındaki eksikliğimizi bu maçta da gördük. Yunan golcü Gekas ile anlaştık inşallah Kayseri maçında sahada olacaktır. Bir golcü oyuncu ile daha görüşmelerimiz devam ediyor, bu transferi de inşallah transfer döneminin sona erdiği 1 Şubat gününe kadar sona erdirmek istiyoruz" dedi.

KAYSERİSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Türkiye (A) Mili takımın 6 Şubat günü Manisa 19 Mayıs Stadında Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maç nedeniyle bakımı alınmasından dolayı, 1 Şubat Cuma günü kendi evinde konuk edeceği Kayserispor maçını İzmir Buca Arena stadında saat 20.00'de yapacak Akhisar Belediyespor'da maç bilet fiyatları açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Kale arkası 5 TL, Maraton 10, VİP ise 30 TL'den satışa sunulacağı bildirildi. Kombine kartı olan taraftarların ise yine aynı şekilde kombine kartları ile stada giriş yapabilecekleri kaydedildi.

GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARINDA İNDİRİME GİDİLİYOR
Akhisar Belediyespor 15 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs stadında saat 20.00'de oynayacağı Galatasaray maçında, lig başında açıkladığı 4 büyükler için özel belirlenen fiyatlarda indirime gidileceği bildirildi. Sezon başında Akhisar Belediyespor'dan yapılan açıklamaya göre "VIP A" 140 TL, "VIP B" 130 TL, "VIP C-D" 120 TL, Kapalı C Tribün 100 TL, Tarzan Kapalı Tribün 100 TL, Spil Kale Arkası 80 TL ve misafir takım için ayılan Gediz Kale Arkası Tribün için 80 TL olarak belirlenmişti. Öte yandan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray maçının biletlerinin 11 Şubat Pazartesi gününden itibaren Akhisarspor Store ve Akhisar Belediyesi Beyaz Masa'dan satışa başlayacağı bildirildi.
(BG-EYB-S)

28.01.2013 12:25:58 TSI

Editör: Wan Haber