Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor'da geçen sezon Orduspor'dan transfer edilen Kürşat Duymuş ligin 6. haftasında kadro dışı bırakılmıştı. Uzun süredir kulüpten bonservisini almaya çalışan Kürşat Duymuş, bugün yönetim ile masaya oturarak her konuda anlaştığını ve serbest kaldığını ifade etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kürşat Duymuş oyuncumuz ile uzun süredir bir anlaşma sağlayamamıştık, bugün masaya oturduk ve o kendi alacakların vazgeçerken, bizde bonservisini kendisine verdik. Arkadaşımıza bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" dedi.

ANIL'A TEKLİFLER VAR
Aliağaspor Kulübü'nde profesyonel olarak futbol hayatına başlayan Anıl Taşdemir daha sonra Diyarbakır, Ankaraspor, Polatlı Buğsaşspor ve Samsunspor'da forma giymişti. Ardından 2010-2011 sezonunda Akhisar Belediyespor ile anlaşan Anıl Taşdemir, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile ters düşünce süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Devre arasında Göztepe ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Anıl Taşdemir için girişimlerde bulunduğu bildirildi.
(BG-BH-BÇ-S)

25.01.2013 16:11:11 TSI

Editör: Wan Haber