Akhisar Belediyespor, 22. hafta açılış maçında konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürdü.
Galatasaray maçına kadar Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu kendisi ve oyuncuları için konuşma yasağı uygularken, maç öncesi Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray maçının dönüm noktası olmadığına dikkat çeken Başkan Eryüksel, ligde kalacaklarını iddia etti. 15 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın tüm biletlerinin yüzde 80 oranında tükendiğini belirten Eryüksel, hasılattan memnun olduklarını kaydetti.
Eryüksel şöyle konuştu;
"Bizim için çok önemli bir maçın arifesindeyiz, takımımız iyi durumda sakatlarımız malum, ama her şeyin telafisi var bu maç bizim için önemli olduğu kadar rakibimiz içinde önem taşıyor. Galatasaray ülkemize iyi intiba uyandıracak ciddi oyuncular transfer etti. Biz aradaki uçurumun farkındayız ancak bu maç rakibimiz içinde kolay bir maç olacağını zannetmiyorum. 90 dakika boyunca bizde mücadelenin içerisinde olacağız. Fakat şunu söylemek istiyorum, bu maç ile hiçbir şey bitmeyecek, bundan sonra 12 tane daha maçımız var, inşallah bu ligde kalacağız. Bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek, bundan sonra da aynı mücadele ile sonunda yüzü gülen taraf biz olacağız. Akhisar'da Salı günü satışa çıkan biletlerimizin bir çoğu satıldı Manisa'da da satışlar başlayınca şuanda biletlerin yüzde 80'i tükendi. Spil Kale arkası ve Tarzan tribünlerinde çok az yerler kaldı. İnşallah maç başlamadan önce biletler tükenmiş olacak ve maç günü büyük ihtimalle biletler tükendiğinden satış olmayacaktır" dedi.

AKHİSAR İLE GALATASARAY TARAFTARI AYNI ÇATI ALTINDA MAÇI İZLEYECEKTİR
Misafir takım biletlerinin ilk günde tükenmesinin ardından bazı Galatasaray taraftarlarının Akhisar Belediyespor taraftarı arasında izleyecek olması sorusuna yanıt veren Başkan Eryüksel şunları kaydetti; "bir arada seyretmeleri bizleri memnun eder, inşallah olaysız bir maç olur. Bizim taraftarımız buna alışkın, Fair-Play yönünde taraftarımız büyük adımlar attı. Biliyorsunuz Antalyaspor maçında taraftarlarımız çok büyük bir fair-play örneği göstermiştir. Akhisar ve Galatasaray taraftarı çok rahatlıkla bu maçı beraber izleyeceklerdir. İnşallah herhangi bir taşkınlık olmadan maç sonuçlanır. Biz bugüne kadar ceza almamış bir kulübüz, bu maçtan da ceza almadan çıkacağız" diye konuştu.
Öte yandan Sarı-kırmızılı ekip, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün sabah saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak, öğleden sonra özel bir uçakla İzmir'e gidecek ve kampa girecek.
(BG-MFS-MFS-S)

14.02.2013 00:52:51 TSI

Editör: Wan Haber