Akhisar Belediyespor'da, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında dün deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmanın sevinci yaşanıyor.
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyerek, "Tarihimizde ilk kez çıktığımız Süper Lig'de mütevazi bütçemiz ile çok güzel işler başardık ve başarmaya da devam ediyoruz. İstanbul deplasmanından 3 puan alarak dönmek bizlere büyük moral oldu" dedi.

GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, tarihinde ilk kez kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor bu karşılaşmadan hasılat rekoru kırmak istiyor. Galatasaray maçında yeni transfer Sneijder ve ilk kez sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenen Drogba'nın da sahada yer alabilecek olması Egeli taraftarları heyecanlandırıyor.
Öte yandan Galatasaray maçının bilet fiyatlarının misafir kale arkası 60 TL, Tarzan Tribünü 80 TL ve Kapalı ile tüm VİP tribünlerinin 100 TL olarak satışa sunulacağı bildirildi. Sahte biletler için uyarılarda bulunan Basın Sözcüsü Acar, "11 Şubat Salı gününden itibaren biletlerimiz Akhisarspor Store ve Belediye Beyaz Masa'dan satışa sunulacaktır. Çarşamba gününden itibaren ise Manisa'da Magnesia AVM'de bulunan Köfteci Ramiz Restaurant'dan satışa sunulacaktır. Yenilenen bilet güvenlik sistemimizde sıkıntı yaşamak istemeyen taraftarlar lütfen bu belirtilen noktalar haricinde hiçbir yerden bilet almasınlar" diye konuştu.
(BG-BÇ-S)

10.02.2013 16:52:07 TSI

Editör: Wan Haber