Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı son sırada tamamlayan ve devre arası hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdüren Akhisar Belediyespor, ligin ikinci yarısında oynadığı futbolun karşılığını puanlarla almayı hedefliyor.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Kürşat, Mert, Mehmet Yılmaz ve Lima'dan sonra Hakan Ateş ile yollarını ayırdıklarını, Kardemir D.Ç. Karabükspor'dan Bilal Kısa'yı kadrolarına dahil ettiklerini, bazı futbolcularla da görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Çalışmalara diğer takımlara göre erken başladıklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "Antalyaspor ile erteleme maçımız var. Dolayısıyla diğer takımlardan biraz önce başlamak zorunda kaldık. Oyuncularım pek fazla tatil yapamadılar, dinlenemediler ama sezon içerisinde vereceğimiz ufak tefek izinlerle bunu telafi etmeye çalışacağız. Şimdiye kadar aramıza Bilal katıldı 3-4 arkadaşla daha görüşüyoruz. Aramıza katmayı planlıyoruz. İnşallah 2. yarıda ilk yarıdan daha iyi bir Akhisar Belediyespor izlettirmeye gayret edeceğiz. En son Hakan Ateş ayrıldı aramızdan. Ondan önce zaten Mert, Mehmet Yılmaz ve Lima aramızdan ayrıldı. Diğer arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Akhisar Belediyespor kaptanı Emrah ve yeni transfer Bilal Kısa ise Manavgat'ta güzel bir çalışma ortamı bulunduğunu anlatarak, "Takımımızda arkadaşlık üst düzeyde. Ligin ikinci yarısında bu arkadaşlığı sahaya yansıtıp, Akhisar Belediyespor'u üst sıralara taşıyacağız" diye konuştular.
Kardemir D.Ç. Karabükspor'dan devre arasında transfer edilen Bilal Kısa da çalışmalarda göz dolduruyor. Takıma 1 hafta önce katıldığını hatırlatan Kısa, "Şu an ben takıma katılalı 1 hafta kadar oldu. Ortam arkadaşlık gayet güzel. Bunu tabii sahaya yansıtabilmek. Sahanın dışında dediğim gibi birlik arkadaşlık güzel ama sahanın içinde birlik bütünlük sağlarsak 2. yarı daha çok puanlar alabiliriz. Çünkü ilk yarı sıkıntılı bir dönem geçti. İnşallah bunu 2. Yarı olumlu tarafa çeviririz" şeklinde konuştu.
Manavgat'ta güzel bir çalışma ortamı bulduklarını ve çalışmaların çok iyi gittiğini vurgulayan kaptan Emrah ise, "Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İlk yarı iyi oynayan fakat iyi sonuçları alamayan bir Akhisarspor vardı. 2. yarı bunu değiştirmek istiyoruz. Hem iyi oynamak istiyoruz, hem iyi sonuçlar almak istiyoruz. İlk maçımız Antalyaspor maçı İnşallah bu maçta muvaffak olup 2. Yarıya hızlı bir şekilde gireceğiz" ifadesinde bulundu.
Akhisar Belediyespor Manavgat'taki çalışmalarını 8 Ocak tarihine kadar sürdürdükten sonra Manisa'ya giderek 9 Ocak'ta da Antalyaspor ile erteleme maçı oynayacak.
(AK-SK-BH-S)

04.01.2013 13:56:03 TSI

Editör: Wan Haber