Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalara başlayan yeşil-siyahlı ekipte, Sani ve Severin Bikoko'nun sakatlıkları devam ederken, Uğur Demirok takımdan ayrı çalıştı.
İdman öncesi basın mensupları ile sohbet eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Takıma gereken takviyeleri yaptık. En son takımımıza Boca Juniors takımının alt yapısında yetişmiş genç oyuncu Luciano Guaycochea'yı dahil ettik. Çok genç ve dinamik bir takıma sahibiz. Ligde 14 haftalık bir periyot var, bundan sonraki iyi oyunumuzu skora yansıtmak zorundayız. İstanbul deplasmanına galibiyet için gidip 3 puanı almayı hedefliyoruz. Bu hafta sonu puanlarla dönersek bizim için büyük bir moral kaynağı olacaktır" dedi.
Öte yandan antrenmanı, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit de izledi.
(BG-MFS-MFS-S)

04.02.2013 21:35:18 TSI

Editör: Wan Haber