Yıl içinde hayatını kaybeden Akhisar'da futbol oynamış Mümin Kara ve Cumhur Neşeli anısına düzenlenen 4. Nostalji Futbol Turnuvası, final maçının ardından yapılan kupa töreniyle son buldu.
Final maçında ilk yarısı 2-2 biten maçta, ikinci yarıda attığı iki golle rakibi Çınarspor'a 4-2 üstünlük sağlayan Çelikspor hem maçı, hem de şampiyonluk kupasını kazandı.
Turnuvada ilk üç sırayı, Çelikspor, Çınarspor ve Gençlikspor aldı. Attığı 7 golle rakiplerini geride bırakan Şentürk Kabalak turnuvanın gol kralı oldu. Kalesini rakip takım golcülerine büyük ölçüde kapatan ve en az gol yiyen Selim Gökçakır en iyi kaleci, oynadığı oyun ve gösterdiği fair play örnekleri ile Güneşspor oyuncusu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan ise en centilmen sporcu seçildi.
Turnuvanın kapanış konuşmasını yapan tertip komitesi üyesi Süleyman Kollu, "Spor, dostluk ve kardeşliğe güzel bir araçtır. Dördüncüsünü yıl içinde kaybettiğimiz eski futbolculardan merhum Mümin Kara ve Cumhur Neşeli anısına düzenlediğimiz Nostalji Futbol Turnuvası'nda rekabetten çok, öne çıkan dostluk ve centilmenlik oldu. Turnuvada gösterdikleri fair play örnekleri ve performanslarından dolayı tüm takımlarımıza ve oyuncularına, yağmur, soğuk demeden karşılaşmaları beş hafta boyunca pür dikkat izleyen Akhisarlı spor tutkunlarına teşekkür ediyorum. Şampiyon olan ve ödül kazanan takım ve sporcularımızı da gönülden kutluyorum" dedi.
Kupa madalya törenine merhum futbolcu Mümin Kara'nın eşi, kızı ve torunu da katıldı. Kara ailesi, memnuniyetlerini dile getirdi.
(BG-ERG-Y)

29.01.2013 15:07:15 TSI

Editör: Wan Haber